Reparaties en onderhoud

Onderhoud

Een juist gebruik en zorgvuldig onderhoud houden de kwaliteit van uw koffie optimaal en komen de levensduur van uw machine ten goede. Toch kunt u niet voorkomen dat rubberen onderdelen (zoals o-ringen) inslijten en verharden.

Wij raden u aan éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt op uw espressomachine te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle onderdelen vervangen die an slijtage onderhevig zijn. Tevens wordt uw machine ontkalkt en op zijn algehele werking gecontroleerd. Informeer vrijblijvend naar de noodzaak en kosten van zo’n preventieve onderhoudsbeurt. Ook de grotere kofiemolens, zoals van Mazzer en Macap kunnen wij repareren en reviseren.

Bartolomeo is gecertifiseerd Jura Service Partner en is een van de weinige bedrijven die dit ook is voor de Jura Office lijn (X-serie). Onze doorlooptijden zijn kort en de onderhoudsprijzen zijn concurerend.

Reparaties

Tevens repareren wij in eigen beheer de meeste merken espressomachines. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen. Door jarenlange ervaring in de “espresso-wereld” zijn wij soms in staat een machine te repareren, terwijl dat elders niet mogelijk blijkt.
Laat u vrijblijvend adviseren over de haalbaarheid van een reparatie.

Gerealiseerd door RM Webcreaties