Jura J6 Piano White

Jura J6 Piano White

De Jura J6 espressomachine is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke manieren om uiting te geven aan een goede smaak. Het sublieme allround-ontwerp is in perfecte harmonie met de verfijnde materialen en de doelgericht aangebrachte accenten. State-of-the-art ­technologieën zorgen ervoor dat de grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten ­altijd imponeren door hun kwaliteit. De machine is eenvoudig te bedienen, zelfs via een smartphone met behulp van een Smart Connect die optioneel beschikbaar is. Onderhoudsprogramma’s en een TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie maken deze premium volautomatische koffiemachine compleet.

•  Ultieme koffiekwaliteit dankzij de AromaG3 molen en het Pulse Extraction Process (P.E.P.®);
•  Subliem allround-ontwerp met de Rotary Switch in Blue Crystal Design, het glazen kopjes plateau en de verchroomde koffie-uitloop;
•  Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert het filter automatisch terwijl de CLARIS Smart een perfecte waterkwaliteit garandeert.

Inhoud waterreservoir: 2,1 ltr.
Bonenreservoir: 250 gram.
Gewicht: 10,9 kg.
Afmetingen (bxhxd): 28,5 x 34,2 x 43,3 cm

Prijs Jura J6 Piano White: € 1.899,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties