Jura J6 Briljant Silver

Jura J6 Briljant Silver

De J6 is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke manieren om uiting te geven aan een goede smaak. Het sublieme allround-ontwerp is in perfecte harmonie met de verfijnde materialen en de doelgericht aangebrachte accenten. State-of-the-art ­technologieën zorgen ervoor dat de grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten ­altijd imponeren door hun kwaliteit. De machine is eenvoudig te bedienen, zelfs via een smartphone met behulp van een Smart Connect die optioneel beschikbaar is. Onderhoudsprogramma’s en een TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie maken deze premium volautomatische koffiemachine compleet.

•  Ultieme koffiekwaliteit dankzij de AromaG3 molen en het Pulse Extraction Process (P.E.P.®);
•  Subliem allround-ontwerp met de Rotary Switch in Blue Crystal Design, het glazen kopjes plateau en de verchroomde koffie-uitloop;
•  Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert het filter automatisch terwijl de CLARIS Smart een perfecte waterkwaliteit garandeert.

Inhoud waterreservoir: 2,4 ltr.
Bonenreservoir: 280 gram.
Gewicht: 12,5 kg.
Afmetingen (bxhxd): 32 x 37,5 x 45 cm

Prijs Jura J6 Briljant Silver: € 1.999,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties