Jura ENA Micro 5 One Touch Compacte klasse

Jura ENA Micro 5 One Touch Compacte klasse

JURA presenteert met de nieuwe ENA Micro 5 en 9 One Touch de kleinste One-Touch-cappuccino-volautomaat ter wereld. Hij is nog 11% lager dan de compacte ENA-serie. Dat is mogelijk dankzij de nieuw ontwikkelde zetgroep, die perfect is afgestemd op de bereiding van één kopje en een perfect espressoresultaat garandeert. De gereduceerde vorm geeft de machine een bijzonder sterk karakter, dat in de trendkleur Micro Silver volmaakt tot zijn recht komt.

Als wereldprimeur presenteert JURA met de ENA Micro 5 de meest intelligente koffie-uitloop aller tijden. U draait simpelweg de koffie-uitloop in de gewenste stand en de ENA Micro 5 bereidt met een druk op de knop een of twee koffiespecialiteiten.

•   Eenvoudige bediening;
•   Heel simpel in hoogte verstelbare combi-uitloop (55 – 138 mm);
•   Verse koffiebonen: bonenreservoir met een aromabeschermende afdichting;
•   Energie-efficiëntie: voldoet aan de strenge eisen van energie-efficiëntieklasse A volgens FEA;
•   Breedte 23 cm, hoogte 32,3cm en diepte 44,5cm.

Zilver, prijs € 749,00

Zie ook de Jura ENA Micro 9, voor meer koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, café crème, cappuccino en heet water.

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties