Jura D6 Piano Black

Jura D6 Piano Black

Innovaties op topniveau maken het mogelijk dat de D6 maar liefst 6 koffie­specialiteiten op ­barista-niveau kan bereiden. In de AromaG2 molen zijn de snijhoeken geperfectioneerd zodat de molen de verse koffiebonen snel en behoedzaam en in de juiste maalgraad maalt. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte ­specialiteiten zodat ook bij espresso en ristretto de aroma’s tot volledige ontplooiing komen.
De bediening van de D6 is uitermate eenvoudig dankzij de intuïtieve tekstdisplay en het Easy Cappuccinatore-systeem met draaiknop. Dit systeem is op basis van technische en ergonomische inzichten geoptimaliseerd en ­bekroont koffiespecialiteiten zoals cappuccino met verrukkelijk melkschuim.

•   Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor optimale extractietijd en barista-kwaliteitn Easy Cappuccinatore-systeem om in een handomdraai cappuccino te bereiden;
•   Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert het filter automatisch terwijl de CLARIS Smart perfecte waterkwaliteit garandeert;
•   Eenvoudig bedieningsconcept dankzij tekstdisplay en draaiknop.

Inhoud waterreservoir: 1,9 ltr.
Bonenreservoir: 200 gram.
Gewicht: 8,7 kg.
Afmetingen (bxhxd): 28 x 34,5 x 41,5 cm

Prijs Jura D6 Piano Black: € 799,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties