Jura X8 Platina Professional

Jura X8 Platina Professional

Met de introductie van de JURA X8 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Er is keuze uit 21 specialiteiten die met één druk op de knop in het kopje stromen! Daarom is de X8 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering.
Veelzijdig De X8 is een uiterst veelzijdige en betrouwbare allrounder. De koffiemachine kan in totaal 21 koffiespecialiteiten bereiden, variërend van specialiteiten met melk en melkschuim tot zwartekoffiespecialiteiten. Met één druk op de knop! Dankzij de in hoogte verstelbare dubbele uitloop kunnen zelfs twee koffiespecialiteiten tegelijk worden bereid. Ook een kan koffie en theewater van verschillende temperatuur behoren tot de mogelijkheden.
Perfecte koffiespecialiteiten De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed. Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert automatisch het filter. Het unieke Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma. De AromaG3 molen maalt de bonen zorgvuldig met behoud van het volledige aroma. Bij koffiespecialiteiten met melk wordt automatisch omgeschakeld van melk naar melkschuim. De melkuitloop bevindt zich centraal aan de voorzijde en kan eenvoudig worden gereinigd worden. Hiermee is perfecte hygiëne gegarandeerd.
Inzetbaar op diverse plaatsen De X8 werkt plug & play, hierdoor kan hij zowel perfect ingezet worden als vaste koffievoorziening en als flexibele oplossing. De koffiemachine kan naar behoefte worden uitgebreid met accessoires zoals de koppenwarmer, de Cool Control of het betalingssysteem. Het bonen- en waterreservoir kunnen worden afgesloten als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Geïntegreerde blokkeerfuncties voorkomen verkeerde handelingen bij bijvoorbeeld de reinigingsprogramma’s. Dit maakt de X8 zeer geschikt voor zelfbedieningslocaties.

Voordelen:
• 21 programmeerbare specialiteiten – voor individueel koffiegenot met één druk op de knop;
• Dubbele uitloop met stappenmotor – voor de bereiding van een of twee melkspecialiteiten met één druk op de knop;
• Afsluitbaar bonen- en waterreservoir – ter bescherming tegen invloeden van buitenaf;
• Blokkeerfunctie voor producten en de programmeermodus – voorkomt verkeerde handelingen;
• 6 grote keuzetoetsen en 2 navigatietoetsen aan de voorzijde – voor koffiegenot met één druk op de knop;
• Kopjesplateau met positieaanduiding voor de kopjes.

Aanbevolen accessoires:
• Vaste wateraansluiting;
• Glass Cup Warmer;
• Cool Control Wireless 1 ltr. / Control Basic 1 ltr. / Milk Cooler Piccolo;
• Intelligente compacte betaalbox;
• Bonenreservoir 1 kg.;
• Set afvoer koffieresidu/restwater.

Prijs € 2.898,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.</

Gerealiseerd door RM Webcreaties