Jura X6 Dark Inox Professional (EA)

Jura X6 Dark Inox Professional (EA)

De nieuwe JURA X6 is speciaal ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen zwarte koffie per dag worden gedronken. De koffiemachine kan  10 verschillende zwartekoffiespecialiteiten bereiden en is zeer eenvoudig te bedienen. Eén druk op de knop is voldoende. Daarom is de X6 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering.
Individueel koffiegenot De nieuwe X6 kan uitsluitend zwartekoffiespecialiteiten bereiden. In totaal kunnen  10 specialiteiten – van ristretto tot lungo – worden geprogrammeerd waarmee individueel koffiegenot is gegarandeerd. Eén druk op de knop en de gekozen specialiteit stroomt in het kopje. Ook een kan koffie en theewater van verschillende temperatuur behoren tot  de mogelijkheden.
Eenvoudige bediening – overal te plaatsen Het bedieningsconcept van de X6 is uitermate helder. De staand geplaatste  TFT-kleurendisplay en de grote bereidingstoetsen maken de bediening van deze koffiemachine zeer eenvoudig. Dit maakt de X6 uitermate geschikt voor gebruik in zelfbedieningslocaties, grotere kantoren, catering e.d. Dankzij de grote watertank en de optionele kit voor vers water kan de X6 perfect ingezet worden als vaste koffievoorziening of als flexibele oplossing. Het water- en bonenreservoir kunnen worden afgesloten en de toetsen aan de voorzijde kunnen worden geblokkeerd. De machine kan worden uitgebreid met accessoires zoals koppenwarmer of betalingssysteem.
Perfecte koffiekwaliteit De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed. Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert automatisch het filter. Het unieke Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma. De AromaG3 molen maalt de bonen zorgvuldig met behoud  van het volledige aroma.

Voordelen:
• 10 programmeerbare zwartekoffiespecialiteiten – voor individueel koffiegenot met één druk op de knop;
• Afsluitbaar bonen- en waterreservoir – ter bescherming  tegen invloeden van buitenaf;
• Blokkeerfunctie voor producten en de programmeermodus – voorkomt verkeerde handelingen;
• 6 grote keuzetoetsen en  2 navigatietoetsen aan de  voorzijde – voor koffiegenot  met één druk op de knop.

Aanbevolen accessoires:
• Vaste wateraansluiting;
• Glass Cup Warmer;
• Intelligente compacte betaalbox;
• Bonenreservoir 1 kg.;
• Set afvoer koffieresidu/restwater.

Prijs € 2.414,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% btw. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.</

Gerealiseerd door RM Webcreaties