Jura GIGA X7 en X7c Professional

Jura GIGA X7 en X7c Professional

Kwaliteit van koffie en melkschuim in tweevoud ten top gedreven. Met de GIGA X7 Professional wordt het begrip koffiegenot opnieuw gedefinieerd. Met de gebundelde kracht van twee molens, twee verwarmingssystemen, twee pompen en twee doorloopsystemen, gecombineerd met een eenvoudige bediening en perfecte kwaliteit, bereidt de GIGA X7 Professional op het hoogste niveau ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, koffie verkeerd en latte macchiato direct in tweevoud.Een doordacht, intuïtief en eenvoudig bedieningsconcept met een op kogels gelagerde Rotary Switch en een TFT-display leiden via de snelste weg naar ultiem genot. Twintig specialiteiten kunnen individueel worden geprogrammeerd.

De juiste machine voor gemiddeld 180 koppen per dag.

Prijs € 6.038,00

 

GIGA X7c Professional met vaste wateraansluiting

Standaard uitgerust met twee bonenreservoirs en twee molens met keramische schijven met een hoge capaciteit, die een jarenlang precieze, homogene en constante maling garanderen. Er is nu een koffievolautomaat die synchroon koffie kan bereiden en melk kan verwarmen. Twee flowmeters, twee pompen en twee afzonderlijke verwarmingssystemen zorgen daarvoor. Een absolute must als men kiest voor kwaliteit en gebruiksgemak.

Prijs € 6.280,00

Optioneel:

•  JURA Cup Warmer  €  817,00
•  JURA Glass Cup Warmer  €  1.022,00
•  Compressor Cooler PRO € 1.307,00
•  Jura Coolcontrol Wireles 1,1 ltr. € 249,00
•  Jura Coffe App Professional + Smart Connector € 99,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties