Jura GIGA X9 en X9c

Jura GIGA X9 en X9c

De GIGA X9 Professional is standaard uitgerust met twee bonenreservoirs en twee molens met keramische schijven met een hoge capaciteit, die een jarenlang precieze, homogene en constante maling garanderen. Er is nu een koffievolautomaat die synchroon koffie en heet water kan bereiden. Of tegelijk koffie kan bereiden en melk kan opstomen. Twee flowmeters, twee pompen en drie afzonderlijke verwarmingssystemen zorgen daarvoor. Een absolute must als men kiest voor kwaliteit en gebruiksgemak.
Dat kan allemaal met één druk op de knop. De GIGA X9 Professional is uiterst eenvoudig te bedienen. In no time worden koffiewensen gerealiseerd. De GIGA X9 Professional bereidt met één druk op de knop een dubbele cappuccino of een dubbele latte macchiato.

Met de kracht van drie thermoblokken en drie pompen bereidt de edele volautomaat met één druk op de knop alle koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten met melk op het hoogste niveau direct in tweevoud. In het professionele bereik telt snelheid, meerdere verwarmings- en doorloopsystemen betekenen een grotere heetwatercapaciteit – tot wel 30 liter per uur. Een groot waterreservoir en een grote koffieresidubak zorgen voor een flexibel en mobiel gebruik van de GIGA X9 Professional.

De juiste machine voor gemiddeld 200 koppen per dag.

Prijs € 7.006,00

 

GIGA X9c Professional met vaste wateraansluiting

Standaard uitgerust met twee bonenreservoirs en twee molens met keramische schijven met een hoge capaciteit, die een jarenlang precieze, homogene en constante maling garanderen. Er is nu een koffievolautomaat die synchroon koffie kan bereiden en melk kan verwarmen. Twee flowmeters, twee pompen en twee afzonderlijke verwarmingssystemen zorgen daarvoor. Een absolute must als men kiest voor kwaliteit en gebruiksgemak.

Prijs € 7.248,00

Optioneel:

•  JURA Cup Warmer  €  817,00
•  JURA Glass Cup Warmer  €  1.022,00
•  Compressor Cooler PRO € 1.307,00
•  Jura Coolcontrol Wireles 1,1 ltr. € 249,00
•  Jura Coffe App Professional + Smart Connector € 99,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

Gerealiseerd door RM Webcreaties