Jura Coffee App Professional

Jura Coffee App Professional

Koffie op maat via uw tablet

Met de nieuwe JURA Coffee App Professional kan iedereen zijn favoriete koffiespecialiteiten op de tablet zetten en profiteren van de vele instellings- en programmeringsmogelijkheden van de – via Bluetooth® verbonden – JURA-koffiemachine. De opgeslagen instellingen blijven daarbij ongewijzigd.

Maak het startscherm zo persoonlijk als u wilt. Geef uw favoriete koffiespecialiteiten een nieuwe naam of voorzie ze van een afbeelding naar keuze en programmeer uw specialiteiten zodat ze geheel op uw smaak zijn afgestemd.

De app heeft nog twee andere voordelen voor degenen die de machine in operationeel beheer hebben. De app geeft informatie over het aantal bereidingen per specialiteit, het aantal bereidingen per dag en het aantal reinigingsbeurten. Ook geeft de app aan als er bepaalde handelingen moeten worden verricht. Alles wat u hiervoor nodig heeft, zijn de optionele Bluetooth®-zender Smart Connect en de JURA Coffee App Professional die zowel voor iOS als Android beschikbaar is.

Compatibel met:
• GIGA X9c/X9 Professional
• GIGA X8c/X8 Professional
• GIGA X7c/X7 Professional
• GIGA X3c/X3 Professional
• GIGA WE6/WE8 Professional

JURA Smart Connect vereenvoudigt de bediening van uw volautomaat via smartphone of tablet PC op ongekende wijze, maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk en biedt bovendien geheel nieuwe programmeermogelijkheden. De Bluetooth®-communicatie van de nieuwe «JURA Smart Connect» is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de volautomaat gestoken wordt. Via een draadloze verbinding kunnen zowel de bediening als de programmering via de app aangestuurd en diverse bijkomende apparaten aangesloten worden.

Prijs € 99,00

* Alle prijzen op deze site zijn puur informatief en inclusief 21% BTW. Wij hebben de teksten zorgvuldig samengesteld. Mocht hier onverhoopt foutieve informatie in staan, dan bindt dit Bartolomeo niet.

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties