Gratis verzending vanaf 35,-

Wie ben ik?

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 20:30

Mijn naam in Bas de Vries en ben een groot koffieliefhebber. Van jongs af aan was mijn droom om te gaan ondernemen. In 2021 heb ik de kans gekregen om het koffiemerk Bartolomeo via mijn online webshop te gaan verkopen. Via de webshop kunt u de lekkerste Italiaanse koffiebonen verkrijgen in 3 verschillende melanges. Nog niet bekend met caffé Bartolomeo? Wij hebben een proefpakket voor u samengesteld. Klik hier en ontdek uw favoriet! 

 

Wanneer u een bestelling plaatst kom ik de koffie binnen enkele dagen in de regio Den Haag bij u thuis bezorgen. Indien de bestelling zich buiten de regio den Haag bevind wordt deze zo snel mogelijk naar u verzonden.

 

Heeft u vragen over verkoop van machines of onderhoud. Neem gerust telefonisch contact op. 0610378072

italiaanse koffie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.