Gratis verzending vanaf 35,-

Koffiebranden op Sicilië met 60 jaar ervaring - De lekkerste Italiaanse koffie

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 21:20

Ontdek de hoogwaardige koffiebonen van Bartolomeo. Bij Bartolomeo draait alles om zorgvuldig geselecteerde Arabica- en Robusta-koffiebonen van over de hele wereld. 

 

De handgeplukte koffiebonen ondergaan een authentiek brandproces om het unieke smaakprofiel te creëren.

Met behulp van traditionele Siciliaanse brandmethoden worden de bonen "slow roast" geroosterd, waardoor de natuurlijke aroma's en smaken behouden blijven. Het resultaat is een volle smaak en een verrukkelijk aroma die de essentie van de Italiaanse koffiecultuur belichamen.

 

Duurzaamheid en eerlijke handelspraktijken zijn essentieel voor Bartolomeo. Onze Sicliaanse koffiebrander werkt nauw samen met lokale koffieboeren, waarborgen een milieuvriendelijke en ethische productie van de bonen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw heerlijke kopje Bartolomeo koffie.

Bartolomeo's koffie is niet voor niets geliefd bij vele koffie liefhebbers, of je nu verlangt naar een krachtige espresso of een romige cappuccino, het assortiment biedt voor ieder wat wils. 

Van gedurfde en intense smaken tot gebalanceerde melanges, Bartolomeo heeft dé koffie die perfect aansluit op uw voorkeur.

Bestel vandaag nog het proefpakket van Bartolomeo en ontdek uw favoriet!

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.